E-reader voorvertoning

Alle webwinkels die een E-reader gratis versturen

Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een e-reader (ook wel e-book genoemd) onder ons is dit een hele handige pagina! Onderstaand vindt u namelijk een overzicht van webwinkels die een e-reader gratis bezorgen. Deze webwinkels leveren vele soorten e-readers: van Kobo tot Kindle en van Samsung Galaxy Tab tot Icarus Illumina e-Reader. Bij al deze online elektronicawinkels die ereaders en ebooks verkopen geldt dat de e-reader gratis thuis wordt bezorgd. De webwinkel neemt de kosten voor het verzenden van uw bestelde elektronische-boek-reader dus helemaal voor haar rekening.

Kosteloze verzending is wel zo prettig wanneer u ineens een weekje vrij heeft en volop de tijd hebt om wat boeken te lezen. Of wanneer u heel gedetailleerd allerlei e-readers met elkaar hebt vergeleken en nu precies weet welke u wilt aanschaffen. Waarom zult u ook nog naar de winkel gaan en alle e-readers bekijken terwijl u tegenwoordig online alle details en kenmerken kunt inzien, kunt vergelijken en het gekochte product nog gratis wordt thuisbezorgd ook. Bezorging op kosten van de webwinkel is momenteel bijna een eis van consumenten aangezien er zoveel online aanbod is. En dat is terecht. Er is heel veel een een heel verschillend aanbod: gaat u voor e-inkt of leest u liever op een kleurenscherm? Bekijk in dit overzicht de webwinkels die uw e-reader gratis verzenden. Het enige wat u nog hoeft te doen is uitkiezen, aanschaffen en wachten tot de e-reader aan de deur wordt geleverd.

Coolblue

Coolblue is door Thuiswinkel verkozen tot de beste webwinkel van 2015. Sinds de oprichting in 1999 levert Coolblue consumentengoederen (gratis!) in de hele Benelux. Hun assortiment is enorm: bedenk het en Coolblue verkoopt het.

Levering

Voor 23:59u besteld is morgen in huis. Tegen bijbetaling van 4,95 euro kunnen ze met hun VandaagNOG service dezelfde dag nog leveren. Verzending is gratis.

Betaalmogelijkheden

Bij Coolblue kunt u betalen met iDeal, Creditcard (Mastercard/ Visa)
Bezoek

BCC

De BCC is al vele jaren een vertrouwd concern in consumentenelektronica en huishoudelijk witgoed. De BCC verkoopt nu ook al haar elektronische producten online en levert bovendien 7 dagen per week gratis aan huis.

Levering

Voor 23:59u besteld is morgen in huis. Voor grotere artikelen zoals wasmachines geldt: voor 22:00u besteld is morgen in huis.

Betaalmogelijkheden

U kunt betalen met uw creditcard (Mastercard/ Visa), d.m.v. iDeal, PayPal, in termijnen betalen, of onder rembours (alleen pinnen). Ook kunt u achteraf betalen met AfterPay.
Bezoek

CameraNU.nl

CameraNU.nl biedt allerlei soorten camera's, camer-accessoires, laptops, drones en meer aan. Naast hun winkel in Urk is het hele assortiment nu ook online verkrijgbaar.

Levering

Voor 23:59u besteld is morgen geleverd. Verzending is meestal gratis.

Betaalmogelijkheden

U kunt betalen met iDeal, Creditcard (Mastercard/ Visa/ American Express), Giropay, Bancontact/Mister Cash (België) of uw Paypal account. Ook kunt u achteraf betalen met Afterpay.
Bezoek